Hi! Darts

Hi Darts

  • Android · iOS (tablet)
  • Client
  • Camaleon Systems
    Group
  • Any
  • 2018

Aplicació de tauletes tàctils per a partides interactives de dards. Ofereix una àmplia varietat de modalitats de joc i alhora permet connectar amb altres jugadors per organiztar partides i competicions sincronitzades simultàniament.

Hi! Darts

APP

A través de la sincronització entre un o diversos jugadors que utilitzen la aplicació des dels seus dispositius, i mitjançant l'ús d'una diana específica per a l'aplicació, la informació es transmet en temps real, permetent una experiència de joc interactiva real.

Hi! Darts
Hi! Darts
Hi! Darts

Hi Darts ofereix una enorme varietat de modalitats de joc de dards disponibles. Des de les clàssiques partides 301 i Cricket fins Around the Clock. Amb opcions per a joc individual, nivell d'habilitat, partides entre amics o tornejos.

Hi! Darts

L'aplicació mostra per a cada jugador el seu torn i la puntuació corresponent en base la modalitat de joc seleccionada. Amb aquesta funcionalitat, els usuaris poden gaudir de partides en temps real i competir de manera directa amb el seu adversari.

Hi! Darts Hi! Darts
Hi! Darts Hi! Darts

RANKING

Al finalitzar una partida o competició, es visualitza en quina posició del ranking es troba l'usuari respecte als altres jugadors de la mateixa lliga. Proporcionant una visió del seu rendiment i establir nous objectius personals.

Hi! Darts